Kleine beurt bij Vakgarage Jo Ten Oever in Nuth

Bij Vakgarage Jo Ten Oever wordt uw auto gecontroleerd op een aantal essentiële punten. Omdat een auto vol techniek zit en veel bewegende delen heeft is periodiek onderhoud belangrijk om de levensduur van uw auto te verlengen en uw veiligheid te waarborgen. 

Wanneer is uw auto toe aan een kleine beurt?

Er zijn veel handige vuistregels om te weten wanneer uw auto aan onderhoud toe is, maar een officiële regel kan Vakgarage Jo Ten Oever niet geven omdat elke auto anders is en omdat er in elke auto anders gereden wordt. Zorg wel dat het onderhoudsboekje bijgehouden wordt, dit is het logboek van de auto. 

Vakgarage Jo Ten Oever voorziet u van advies

Wanneer het onderhoudsboekje onverhoopt toch verloren is geraakt of niet bij de aankoop ontvangen is, dan kan u in Nuth altijd langs Vakgarage Jo Ten Oever om vrijblijvend advies op te vragen. Zo checken we uw remmen, de verlichting, de schokdempers en de accu en controleren we het interieurfilter en alle vloeistoffen, en vullen we dat in overleg bij tegen meerprijs.

Bent u op zoek naar een goede garage om een kleine beurt aan uw auto uit te laten voeren in Nuth? Kom dan langs Thermiekstraat 10  in Nuth (Limburg). Of neem contact op via mail info@vakgaragejotenoever.nl of bel naar 045-5242025.

Contactgegevens

Vakgarage Jo Ten Oever
Thermiekstraat 10
6361 HB Nuth

tel.: 045-5242025
mail: info@vakgaragejotenoever.nl